Dom Bene Vita 3

Dom se nalazi na adresi Anđele Horvat 1 A. Do Doma vozi autobusna linija 203 Svetice - Vinec- Krematorij sa stajališta Svetice.

Nudimo smještaj u stacionaru, jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanu. Svaka soba ima bežični sustav za poziv sestre. Kreveti su na elektomotor s daljinskim upravljačem i svaki korisnik ima svoj noćni ormarić sa pločom sa hranjenje.Sobe imaju televizore, a postoji i mogućnost osobnog telefona i satelitske antene, po potrebi i interneta. Sobe su klimatizirane. Dom ima vatrodojavni sustav i automatsku centralu za gašenje požara. Dom ima dizalo.
 

Smještajne jedinice

Novosti i obavjesti

Poštovani,

 

željeli bi još jednom zahvaliti svim djelatnicima i Vama osobno na velikoj pažnji i brizi  kroz ovaj dugi niz godina, koje su naša mama Zdenka (Štefanija ) Banjšak i teta Božena Mioković imale u vašem domu. 

Za vrijeme boravka u domu, zaista smo se mnogo puta uvjerili u toplinu odnosa i pažnju koja im je iskazana od Vašeg osoblja, a nama je pružalo sigurnost da će se osječati ugodno i sigurno, pogotovo kada nismo bili u Zagrebu, ali i inače.  

 

Naročito se zahvaljujemo setrama, njegovateljicama i njegovateljima koji iskazali veliku pažnju i strpljenje u zadnjem periodu boravka moje majke kada joj se zdravlje već bilo znatno pogoršalo.

 

Ujedno se zahvaljujemo svima Vama, na iskaznom toplom i iskrenom suosjećanju .


S poštovanjem i srdačan pozdrav svima.

Obitelj Banjšak