Dom za starije i nemoćne

Dom za starije i nemoćne Bene Vita nudi mnoštvo usluga koje će zadovoljiti sve potrebe naših korisnika. Naš educirani i stručni tim medicinskih sestara, fizioterapeuta, njegovateljica, liječnika opće medicine i socijalnih radnica pružit će najbolju moguću uslugu kako bi se korisnik osjećao kao doma.

Usluge koje pružamo u našem staračkom domu su sljedeće:

  • Zdravstvena njega i skrb
  • Socijalna skrb
  • Palijativna skrb
  • Postoperativna njega i rehabilitacija
  • Fizikalna terapija
  • Dnevni smještaj

Odabir doma za starije nije lagan posao, a ako je ono što tražite kvalitetna usluga, srdačno i stručno osoblje  te povoljna cijena, došli ste na pravo mjesto. Posjedujemo ISO 9001:2008 certifikat za usluge smještaja starijih i nemoćnih osoba.

Kontaktirajte nas na broj telefona 01 2341 922 ili mail dom@dombene-vita.hr sa svim Vašim pitanjima. Možete i ispuniti kontakt obrazac na stranici Kontakti. Odgovaramo brzo i ažurno.

Galerija

Novosti i obavjesti

Poštovani,

 

željeli bi još jednom zahvaliti svim djelatnicima i Vama osobno na velikoj pažnji i brizi  kroz ovaj dugi niz godina, koje su naša mama Zdenka (Štefanija ) Banjšak i teta Božena Mioković imale u vašem domu. 

Za vrijeme boravka u domu, zaista smo se mnogo puta uvjerili u toplinu odnosa i pažnju koja im je iskazana od Vašeg osoblja, a nama je pružalo sigurnost da će se osječati ugodno i sigurno, pogotovo kada nismo bili u Zagrebu, ali i inače.  

 

Naročito se zahvaljujemo setrama, njegovateljicama i njegovateljima koji iskazali veliku pažnju i strpljenje u zadnjem periodu boravka moje majke kada joj se zdravlje već bilo znatno pogoršalo.

 

Ujedno se zahvaljujemo svima Vama, na iskaznom toplom i iskrenom suosjećanju .


S poštovanjem i srdačan pozdrav svima.

Obitelj Banjšak