POVIJEST

Nakon dugogodišnjeg rada i edukacije u vrlo uglednim sveučilišnim klinikama i domovima za starije i nemoćne osobe Republike Njemačke, supružnici Kastelan - Sandra i Krešimir odlučili su svoje znanje, iskustvo i stečeni kapital investirati u domove umirovljenika. Spomenute ustanove prilagodili su europskim kriterijima te su u jednom od najljepših dijelova grada Zagreba, tzv. zelenoj oazi Maksimirske šume uspjeli ostvariti svoje snove. Potiču iz medicinske obitelji te se familijarno bave zbrinjavanjem starijih i nemoćnih osoba. Otac dr. Kastelan Ljudevit spec. opće medicine svojim znanjem i iskustvom intenzivno je  utjecao na kvalitetu usluga.

 

Novosti i obavjesti

Poštovani,

 

željeli bi još jednom zahvaliti svim djelatnicima i Vama osobno na velikoj pažnji i brizi  kroz ovaj dugi niz godina, koje su naša mama Zdenka (Štefanija ) Banjšak i teta Božena Mioković imale u vašem domu. 

Za vrijeme boravka u domu, zaista smo se mnogo puta uvjerili u toplinu odnosa i pažnju koja im je iskazana od Vašeg osoblja, a nama je pružalo sigurnost da će se osječati ugodno i sigurno, pogotovo kada nismo bili u Zagrebu, ali i inače.  

 

Naročito se zahvaljujemo setrama, njegovateljicama i njegovateljima koji iskazali veliku pažnju i strpljenje u zadnjem periodu boravka moje majke kada joj se zdravlje već bilo znatno pogoršalo.

 

Ujedno se zahvaljujemo svima Vama, na iskaznom toplom i iskrenom suosjećanju .


S poštovanjem i srdačan pozdrav svima.

Obitelj Banjšak