Dnevni smještaj

Dnevni smještaj je oblik privremenog smještaja koji je namjenjen starijim osobama koji žive u vlastitoj obitelji, kada  im je potrebna kratkotrajna njega i skrb u slučajevima kao što su:

  • nastavak bolničkog liječenja
  • nemogućnost 24 satne brige članova obitelji zbog vlastite bolesti, liječenja, radnog vremena ili korištenja godišnjeg odmora

Cjelodnevni boravak je oblik skrbi izvan vlastite obitelji, a namijenjen je starijim osobama koje žive u svom domu, a tijekom radnog tjedna koriste usluge: boravka i prehrane, održavanje osobne higijene, brige o zdravlju, njege, psihosocijalne rehabilitacije, organizacije slobodnog vremena i drugih potreba.

U program rada uključeni su stručni djelatnici: socijalni radnik, medicinske sestre, fizioterapeut-radni terapeut i njegovateljice te pomoćno osoblje.

Novosti i obavjesti

Poštovani,

evo javljam vam se svima dragim djelatnicima doma Bene Vita kako bih se još jednom zahvalila u moje i ime moje sestre i mog sina što ste ucinili sve da moja majka Neda Gärtner svoje poslijednje dane provede dostojanstveno i koliko toliko bez patnje. 

Posebno bih se zahvalila gosp. Mariju, gdici Saneli, gosp. Mati, gdi Ani Mariji, g. Ivani, Emi, Vanji, Marini i svima (uljučujući kuharicu i spremačice i njegovateljice) bili ste prekrasni i ljudski topli, u svakom trenutku na raspolaganju.... Vaš Dom uvijek ću nastojati preporučiti i mogu priznati iako mi nije bilo lako vi svi skupa učinili ste da moja bol bude manja. Zahvalna sam vam na svoj vašoj brizi, stručnosti i podršci.

Srdačan pozdrav

Heda Gärtner i obitelj