Dnevni smještaj

Dnevni smještaj je oblik privremenog smještaja koji je namjenjen starijim osobama koji žive u vlastitoj obitelji, kada  im je potrebna kratkotrajna njega i skrb u slučajevima kao što su:

  • nastavak bolničkog liječenja
  • nemogućnost 24 satne brige članova obitelji zbog vlastite bolesti, liječenja, radnog vremena ili korištenja godišnjeg odmora

Cjelodnevni boravak je oblik skrbi izvan vlastite obitelji, a namijenjen je starijim osobama koje žive u svom domu, a tijekom radnog tjedna koriste usluge: boravka i prehrane, održavanje osobne higijene, brige o zdravlju, njege, psihosocijalne rehabilitacije, organizacije slobodnog vremena i drugih potreba.

U program rada uključeni su stručni djelatnici: socijalni radnik, medicinske sestre, fizioterapeut-radni terapeut i njegovateljice te pomoćno osoblje.

Novosti i obavjesti

Poštovani,

 

željeli bi još jednom zahvaliti svim djelatnicima i Vama osobno na velikoj pažnji i brizi  kroz ovaj dugi niz godina, koje su naša mama Zdenka (Štefanija ) Banjšak i teta Božena Mioković imale u vašem domu. 

Za vrijeme boravka u domu, zaista smo se mnogo puta uvjerili u toplinu odnosa i pažnju koja im je iskazana od Vašeg osoblja, a nama je pružalo sigurnost da će se osječati ugodno i sigurno, pogotovo kada nismo bili u Zagrebu, ali i inače.  

 

Naročito se zahvaljujemo setrama, njegovateljicama i njegovateljima koji iskazali veliku pažnju i strpljenje u zadnjem periodu boravka moje majke kada joj se zdravlje već bilo znatno pogoršalo.

 

Ujedno se zahvaljujemo svima Vama, na iskaznom toplom i iskrenom suosjećanju .


S poštovanjem i srdačan pozdrav svima.

Obitelj Banjšak