Palijativna skrb

Pružamo svu potrebnu zdravstvenu, psihološku, socijalnu i duhovnu skrb osobama suočenim sa neizlječivom bolešću koju provodi stručni tim naše Ustanove.

Cilj palijativne skrbi je smanjiti i ublažiti bol i ostale simptome bolesti kako bi bolesnik imao bolju kvalitetu života. Mi smo podrška u najtežim trenucima, kako samim bolesnicima, tako i njihovim obiteljima kako bi lakše prebrodili teške trenutke.

U pružanju palijativne skrbi osobito stavljamo naglasak na poštovanje korisnikovog dostojanstva i potrebe za samostalnim  donošenjem odluka.

Novosti i obavjesti

Poštovani,

 

željeli bi još jednom zahvaliti svim djelatnicima i Vama osobno na velikoj pažnji i brizi  kroz ovaj dugi niz godina, koje su naša mama Zdenka (Štefanija ) Banjšak i teta Božena Mioković imale u vašem domu. 

Za vrijeme boravka u domu, zaista smo se mnogo puta uvjerili u toplinu odnosa i pažnju koja im je iskazana od Vašeg osoblja, a nama je pružalo sigurnost da će se osječati ugodno i sigurno, pogotovo kada nismo bili u Zagrebu, ali i inače.  

 

Naročito se zahvaljujemo setrama, njegovateljicama i njegovateljima koji iskazali veliku pažnju i strpljenje u zadnjem periodu boravka moje majke kada joj se zdravlje već bilo znatno pogoršalo.

 

Ujedno se zahvaljujemo svima Vama, na iskaznom toplom i iskrenom suosjećanju .


S poštovanjem i srdačan pozdrav svima.

Obitelj Banjšak