Socijalna skrb

Svakodnevno brinemo o socijalnim potrebama naših korisnika. Od smještaja i prilagodbe na život u Domu pa do pomoći u ostvarivanju prava iz socijalne skrbi i zdravstvenog osiguranja. Pružamo podršku sadašnjim i budućim korisnicima i članovima njihovih obitelji te psihosocijalnu podršku kroz individualni i grupni rad.

Organiziramo razne radno okupacijske aktivnosti: kreativna grupa, grupa za psihosocijalnu podršku, igranje društvenih igara, memo grupa. Također organiziramo proslave rođendana svakog korisnika (svaki korisnik dobi tortu), državnih i svetih blagdana.

Surađujemo sa Volonterskim centrom Zagreb. Volonteri provode  vrijeme sa našim korisnicima igrajući društvene igre, razgovarajući ili šetajući.

Novosti i obavjesti

Poštovani,

 

željeli bi još jednom zahvaliti svim djelatnicima i Vama osobno na velikoj pažnji i brizi  kroz ovaj dugi niz godina, koje su naša mama Zdenka (Štefanija ) Banjšak i teta Božena Mioković imale u vašem domu. 

Za vrijeme boravka u domu, zaista smo se mnogo puta uvjerili u toplinu odnosa i pažnju koja im je iskazana od Vašeg osoblja, a nama je pružalo sigurnost da će se osječati ugodno i sigurno, pogotovo kada nismo bili u Zagrebu, ali i inače.  

 

Naročito se zahvaljujemo setrama, njegovateljicama i njegovateljima koji iskazali veliku pažnju i strpljenje u zadnjem periodu boravka moje majke kada joj se zdravlje već bilo znatno pogoršalo.

 

Ujedno se zahvaljujemo svima Vama, na iskaznom toplom i iskrenom suosjećanju .


S poštovanjem i srdačan pozdrav svima.

Obitelj Banjšak