Uvod

Dom Bene Vita ima više od 20 godina iskustva u pružanju usluga smještaja i medicinske skrbi osobama treće životne dobi. Zadovoljavamo zahtjeve norme ISO 9001:2008 za pružanje usluga smještaja, brige i zdravstvene  njege, fizikalne terapije i palijativne skrbi.

Porastom životne dobi raste i potreba za tuđom njegom i pomoći koju pruža naše educirano i stručno osoblje medicnskih sestara, fizioterapeuta, njegovateljica, liječnika opće medicine i socijalne radnice. Medicinsku skrb provodimo prema standardima gerijatrijske skrbi. Kvalitetnom njegom i skrbi nastojimo sačuvati funkcionalnu sposobnost korisnika i zadovoljiti njegove emocionalne i socijalne potrebe kako bi se osjećao kao u vlastitom domu.

Nudimo mogućnost kvalitetnog smještaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama te apartmanu.
Prehrana je prilagođena različitim zdravstvenim (dijabetes, žučna i pankreas dijeta) i drugim potrebama korisnika.

Dom Bene Vita poznat je po srdačnom i stručnom timu te kvalitetnoj njezi i rehabilitaciji.

 

Novosti i obavjesti

Poštovani,

evo javljam vam se svima dragim djelatnicima doma Bene Vita kako bih se još jednom zahvalila u moje i ime moje sestre i mog sina što ste ucinili sve da moja majka Neda Gärtner svoje poslijednje dane provede dostojanstveno i koliko toliko bez patnje. 

Posebno bih se zahvalila gosp. Mariju, gdici Saneli, gosp. Mati, gdi Ani Mariji, g. Ivani, Emi, Vanji, Marini i svima (uljučujući kuharicu i spremačice i njegovateljice) bili ste prekrasni i ljudski topli, u svakom trenutku na raspolaganju.... Vaš Dom uvijek ću nastojati preporučiti i mogu priznati iako mi nije bilo lako vi svi skupa učinili ste da moja bol bude manja. Zahvalna sam vam na svoj vašoj brizi, stručnosti i podršci.

Srdačan pozdrav

Heda Gärtner i obitelj