Uvod

Dom Bene Vita ima više od 20 godina iskustva u pružanju usluga smještaja i medicinske skrbi osobama treće životne dobi. Zadovoljavamo zahtjeve norme ISO 9001:2008 za pružanje usluga smještaja, brige i zdravstvene  njege, fizikalne terapije i palijativne skrbi.

Porastom životne dobi raste i potreba za tuđom njegom i pomoći koju pruža naše educirano i stručno osoblje medicnskih sestara, fizioterapeuta, njegovateljica, liječnika opće medicine i socijalne radnice. Medicinsku skrb provodimo prema standardima gerijatrijske skrbi. Kvalitetnom njegom i skrbi nastojimo sačuvati funkcionalnu sposobnost korisnika i zadovoljiti njegove emocionalne i socijalne potrebe kako bi se osjećao kao u vlastitom domu.

Nudimo mogućnost kvalitetnog smještaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama te apartmanu.
Prehrana je prilagođena različitim zdravstvenim (dijabetes, žučna i pankreas dijeta) i drugim potrebama korisnika.

Dom Bene Vita poznat je po srdačnom i stručnom timu te kvalitetnoj njezi i rehabilitaciji.

 

Novosti i obavjesti

Poštovani,

 

željeli bi još jednom zahvaliti svim djelatnicima i Vama osobno na velikoj pažnji i brizi  kroz ovaj dugi niz godina, koje su naša mama Zdenka (Štefanija ) Banjšak i teta Božena Mioković imale u vašem domu. 

Za vrijeme boravka u domu, zaista smo se mnogo puta uvjerili u toplinu odnosa i pažnju koja im je iskazana od Vašeg osoblja, a nama je pružalo sigurnost da će se osječati ugodno i sigurno, pogotovo kada nismo bili u Zagrebu, ali i inače.  

 

Naročito se zahvaljujemo setrama, njegovateljicama i njegovateljima koji iskazali veliku pažnju i strpljenje u zadnjem periodu boravka moje majke kada joj se zdravlje već bilo znatno pogoršalo.

 

Ujedno se zahvaljujemo svima Vama, na iskaznom toplom i iskrenom suosjećanju .


S poštovanjem i srdačan pozdrav svima.

Obitelj Banjšak